KezdőlapTapasztalatomSzeretnél havi 300-500.000,-Ft-t keresni?

Hozzászólások

Szeretnél havi 300-500.000,-Ft-t keresni? — 2 hozzászólás

  1. A motivációhoz nem elég ha csak mondogatom, hogy meg tudom csinálni! A motiváció egészen más!Egészen más egy sportolónál, egészen más egy nem saját szervezetem által elért eredménynél. Ahhoz, hogy egy MLM-es kudarc után, vagy az élettől kapott hatalmas pofon után talpra álj, először rendet kell tenni a lelkedben. Ez a borzasztó nehéz!A lelki rend és a gondolkodás ráállítása után jöhetnek az eredmények. Ez viszont egyedül ritkán sikerül. Ezt tanítani kéne, de kevesen vannak akik erre alkalmasak! Ezért inkább különféle agy mosást próbálnak alkalmazni, De legtöbbször ez még nagyobb kudarchoz vezet! Lásd a sok-sok szegénységben élő embert, vagy nézd meg hányan lettek közép polgárok az MLM-ben??

    • Kedves József!

      Igazad van szerintem azzal kapcsolatban, hogy sokan sérültek az MLM üzletben. Legalább annyian mint az ÉLETBEN az egyéb vállalkozásokban: 9 új vállalkozásból 7 bezár az első 2 évben…

      Kérdezem én: lehet-e bármit úgy csinálni, hogy nem képezed magad?

      Ebben vagyunk MI nagyok, MERT olyan csapatunk van, ahol nem neked kell az új csapattagodat (ki)képezni, hanem rögtön a forráshoz tudod őt csatolni, ahol biztosan, hogy a legjobb, leghitelesebb és a legműködőbb stratégiát fogja megtanulni úgy, hogy Te mint a szponzora még szintén csak tanulod, a FORRÁSTÓL a legjobb stratégiát…!

      Én nem mondtam, hogy minden MLM ág jó, és mi nem is üzletet építünk, hanem CSAPATOT, ami által mindenki a saját MLM üzletét a legjobban tudja csinálni.

      Próbálj ki bennünket és meglátod majd a saját eredményeidet!

      Mi lenne, ha egy kisgyerek, aki többször elesik, nem próbálná meg újra és újra a járást…?! Szerinted a végére megtanul járni MINDEN kisgyerek?
      Ezt a tanulási folyamatot az MLM-ben tudjuk mi online csapattal felgyorsítani és mielőbb profitálóbbá tenni.

      Várom jelentkezésed, hogy egy csapatban indulva segítsük egymást minél eredményesebbnek lenni! 😉

      Üdvözlettel,

      Forgács MIklós
      miklosf@gmail.com
      +3670/933-8145

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>