Az AXXA SO PLus egy magas tápértékű, GMO- mentes hozzávalókból, tulajdonosi szabadalmaztatott hidegsajtolási technológiával készült növényi ital keverék.

Minden adag ital gazdag, hatékony antioxidánst (4x több(ORAC 6.0 = 19.920 mikro mol TE) mint a világon jelenleg forgalomban levő legtöbbet tartalmazó ital!) tartalmazó esszenciális zsirsavakban (Omega 3 és 6), melyet feketeköményből és válogatott gyümölcsmag-olaj és magliszt keverékéből nyernek.

Táplálék-kiegészítőként szolgál, elősegíti a vitalitást és hozzájárul az egészséges életmódhoz.

 

 

Egy világméretű globális cég, aki termékét az USA-ban gyártja (minden szükséges tanúsítvánnyal ellátva), eddig csak és kizárólag Ázsiában forgalmazta, MOST viszont egy lelkes magyar ember kitartó utánajárásának következtében Európába is megérkezett, és itt Magyarországon rendezte be főhadiszállását!

Magyar web oldal, magyar logisztikai raktár Budapest mellett, iroda Budapesten + futárszolgálattal kiszállítás (FIGYELEM: December 31-ig INGYENES kiszállítással!). Mindezt megtette, mielőtt elindította volna üzletét, ami nagy szónak számít még Európában is. Magyarországról fogja/fogjuk meghódítani az európai piacot! Ha érdekel, akkor nézd meg a marketing üzleti tervét is a cégnek:

 

Megismerkedtem a tulajdonossal, akinek sugárzó jelenléte sok üzenetet adott nekem róla és magáról a cégről:

Elkezdtük családommal fogyasztani naponta egy kis tasak életelixírt… és tényleg: Az egész családom, fogyásról, nagyon erős vitális állapotról és regenerálódásról számolt be nekem.

A világon már nagyon sok pozitív tapasztalat van emberektől, akik ezt használják. Ha szeretnél még több infót, keress meg és megosztom veled… DE a „puding próbája az evés”, megtapasztalhatod azt, amit nem lehet kívülről átadni!

vagjbelemost

A cég hivatalos magyar oldala: http://www.xlife-axxa.com/miklosf/index/hu

Én rá szavaztam és ezzel a magam és családom egészségét biztonságban tudhatom.

Kapcsolat felvétel/Contact:

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf