Asztrológia

GYORS MEGRENDELÉS MENETE a 20 perces Online ÉLŐ elemzéshez:

A SimplePay rendszerén keresztül egyszerűen a saját Bankkártyáddal azonnal kitudod fizetni az 5.000,-Ft-t; a kifizetési folyamatban a számlázási adatoknál FIGYELJ az email címed pontos beírására, mert a befizetést követően rövidesen megy rá a link, amin keresztül csatlakozni tudsz az emailben megjelölt időpontban a virtuális teremhez, ahol Te és én leszünk ketten élő képpel és hanggal:

FONTOS: Csak olyan embereknek tudok ilyen rövid idő alatt horoszkóp elemzésbe betekintést adni + 1 kérdésre válaszolni, AKIK tudják a születési helyüket (ország+város), a születési időpontjukat (év+hónap+nap+óra és hozzávetőleges perc)!

Megjegyzés: Amennyiben elakadsz nyugodtan hívj a +36709338145-ös telefonszámomon, s segítek, DE az elemzés közben érthető módon NEM veszem fel a telefont, a legrövidebb időn belül visszahívlak. Amennyiben befizetted a pénzt, BIZTOSAN nem veszted el, a 20 perces elemzésre sor fog kerülni rövidesen.


Forgács Miklós asztrológus vagyok. Tanulmányaimat 1998-2002 között végeztem a Metamorfózis Asztrológiai Iskolában Takács Tibor asztrológusnál, valamint Kaló Jenő tanár úrnál is képeztem magam. Ezt követően számtalan embernek segítettem rálelni a SAJÁT ÚTJÁRA.

Mi az Asztrológia?

Hitem és nézetem szerint az asztrológia egy olyan eszköz, mely matematikai pontossággal mutatja meg egy ember életét az analógiák nyelvén. Elsődlegesen NEM a jövő fürkészéséért készült, ámbár alkalmas rá az analógiák szintjén és nyelvén, HANEM az ÖNISMERET a célja, az adott ember születésével hozott lehetőségeket hivatott feltárni számára, mindezt azért, hogy minél harmonikusabban tudja élni ÉLETÉT, haladva ÉLETFELADATÁNAK beteljesítése felé.

A születésünk pillanatában, adott földrajzi helyre felállított képlet a Születési horoszkóp, melyben egész életünk benne van, az életfeladatunkkal egyetemben.

N a p  –  j e g y 

Az  anyagi  tudás megszerzése külsô tevékenység, az igazi út pedig nem vezethet kívül, csak legbelül, a lelkünkben. Ennek  az  útnak  az  állomásai  azok  a  szintek,  melyek az állatövi jegyeken keresztül valósulhatnak meg. Minden jegynek 3 szintje van. Ezek:

  •                     elsô szint:  az ösztön
  •                    második szint:  a tudat
  •                   harmadik szint:  a lélek

Az asztrológiának megvan az az előnye, hogy segítsége által nem kell mindent a saját bőrünkön megtapasztalnunk, hanem a nehéz állásokat megélhetjük a külvilágban is úgy, hogy mi ezáltal ne sérüljünk. Természetesen ez is hatalmas elhatározást jelent számunkra, ami nem mindig vezet a vágyaink kielégítésére, azonban testileg, lelkileg épségben, egészségben maradunk, s egy idő után harmóniába kerülünk önmagunkkal, s ezáltal a külvilággal is.

Az asztrológia sokkal több szerepet tud betölteni egy ember életében, – ha a kíváncsiságon túl komolyan fordul feléje az ember, akkor a hiányzó láncszem lehet életében, amikor is választ kaphat általa arra a legfontosabb kérdésre, hogy miért is született le erre a Föld nevű bolygóra, s milyen életúthoz adta beleegyezését…

Ha változtatni akarsz a világon (környezeteden), akkor változtass önmagadon. Ez minden amit megtehetsz, viszont ezáltal minden változik! Lao – ce

Lehetőség van segítségemmel és az asztrológia eszköztárával jobban megismerni Önmagad, a lehetőségeid és ezáltal harmonikusabban, kellemesebben és eredményesebben élni az ÉLETED. Ebben segítségünkre van a Te horoszkópod. Fontos hogy pontos születési időponttal dolgozzunk, így szükség van arra, hogy kitöltsd EZT A Születési Idő pontosítás Adatlapot, melyet követően elkészítem az adatok alapján a percre pontos születési időpontodat.

MEGRENDELÉS MENETE:

Miután kitöltötted a Születési Idő pontosítás Adatlapot, az abban általad megjelölt elemzési formának megfelelően; online vagy írásos elemzés esetén kérem a megrendelésed előzetes online kifizetését ezen web oldalon (amennyiben utalni szeretnél: az összeget Forgács Miklós 12100011-17709048 számlaszámra, Közleménybe: Neved), ILLETVE lehetőség van COINNAL is kiegyenlíteni a szolgáltatásom ellenértékét (amennyiben coinban szeretnél fizetni, kérem egyeztessünk előre a mennyiséget illetően!) melyet követő 1 héten belül a kért formában sor kerül a horoszkópelemzésre; személyes találkozó általi elemzés választása esetén lehetőség van a helyszínen fizetni.

————————————————————————————–

MEGJEGYZÉS/Kedvezmény: Árak a Születési Idő pontosítás Adatlap végén vannak; TSHE Ügyfélklubtagoknak 10% kedvezmény jár

Találkozzunk rövidesen személyesen VAGY az online térben!

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf

https://youtube.com/@Sikermasolhato

Mind a(z) 5 találat megjelenítve