Asztrológia

Forgács Miklós asztrológus vagyok. Tanulmányaimat 1998-2002 között végeztem a Metamorfózis Asztrológiai Iskolában Takács Tibor asztrológusnál, valamint Kaló Jenő tanár úrnál is képeztem magam. Ezt követően számtalan embernek segítettem rálelni a SAJÁT ÚTJÁRA.

Hitem és nézetem szerint az asztrológia egy olyan eszköz, mely matematikai pontossággal mutatja meg egy ember életét az analógiák nyelvén. Elsődlegesen NEM a jövő fürkészéséért készült, ámbár alkalmas rá az analógiák szintjén és nyelvén, HANEM az ÖNISMERET a célja, az adott ember születésével hozott lehetőségeket hivatott feltárni számára, mindezt azért, hogy minél harmonikusabban tudja élni ÉLETÉT, haladva ÉLETFELADATÁNAK beteljesítése felé.

A születésünk pillanatában, adott földrajzi helyre felállított képlet a Születési horoszkóp, melyben egész életünk benne van, az életfeladatunkkal egyetemben.

N a p  –  j e g y 

Az  anyagi  tudás megszerzése külsô tevékenység, az igazi út pedig nem vezethet kívül, csak legbelül, a lelkünkben. Ennek  az  útnak  az  állomásai  azok  a  szintek,  melyek az állatövi jegyeken keresztül valósulhatnak meg. Minden jegynek 3 szintje van. Ezek:

  •                     elsô szint:  az ösztön
  •                    második szint:  a tudat
  •                   harmadik szint:  a lélek

Az asztrológiának megvan az az előnye, hogy segítsége által nem kell mindent a saját bőrünkön megtapasztalnunk, hanem a nehéz állásokat megélhetjük a külvilágban is úgy, hogy mi ezáltal ne sérüljünk. Természetesen ez is hatalmas elhatározást jelent számunkra, ami nem mindig vezet a vágyaink kielégítésére, azonban testileg, lelkileg épségben, egészségben maradunk, s egy idő után harmóniába kerülünk önmagunkkal, s ezáltal a külvilággal is.

Az asztrológia sokkal több szerepet tud betölteni egy ember életében, – ha a kíváncsiságon túl komolyan fordul feléje az ember, akkor a hiányzó láncszem lehet életében, amikor is választ kaphat általa arra a legfontosabb kérdésre, hogy miért is született le erre a Föld nevű bolygóra, s milyen életúthoz adta beleegyezését…

Ha változtatni akarsz a világon (környezeteden), akkor változtass önmagadon. Ez minden amit megtehetsz, viszont ezáltal minden változik! Lao – ce

Lehetőség van segítségemmel és az asztrológia eszköztárával jobban megismerni Önmagad, a lehetőségeid és ezáltal harmonikusabban, kellemesebben és eredményesebben élni az ÉLETED. Ebben segítségünkre van a Te horoszkópod. Fontos hogy pontos születési időponttal dolgozzunk, így szükség van arra, hogy kitöltsd EZT A Születési Idő pontosítás Adatlapot, melyet követően elkészítem az adatok alapján a percre pontos születési időpontodat.

MEGRENDELÉS MENETE:

Miután kitöltötted a Születési Idő pontosítás Adatlapot, az abban általad megjelölt elemzési formának megfelelően; online vagy írásos elemzés esetén kérem a megrendelésed előzetes online kifizetését ezen web oldalon (amennyiben utalni szeretnél: az összeget Forgács Miklós 12100011-17709048 számlaszámra, Közleménybe: Neved), ILLETVE lehetőség van COINNAL is kiegyenlíteni a szolgáltatásom ellenértékét (amennyiben coinban szeretnél fizetni, kérem egyeztessünk előre a mennyiséget illetően!) melyet követő 1 héten belül a kért formában sor kerül a horoszkópelemzésre; személyes találkozó általi elemzés választása esetén lehetőség van a helyszínen fizetni.

————————————————————————————–

A piros “Időpont foglalás” gombra klikkelve tudsz magadnak időpontot foglalni az 1h-s horoszkópelemzésedhez.

————————————————————————————–

MEGJEGYZÉS/Kedvezmény: Árak a Születési Idő pontosítás Adatlap végén vannak; TSHE Ügyfélklubtagoknak 10% kedvezmény jár

Találkozzunk rövidesen személyesen VAGY az online térben!

Forgács Miklós
Telefon: +3630/410-9180
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf

Mind a(z) 4 találat megjelenítve