Miért van szükséged egy automatizált online rendszerre?

A válasz egyszerű!
Ahogy a nevében is benne van, egy jól felépített online automatizált ügyfél- és vevőszerző rendszer dolgozni fog neked a nap 24 órájában – akkor is amikor te alszol – és fogja generálni számodra az érdeklődőket, ügyfeleket, csapattársakat, mindezt nagyon kevés időráfordítással részedről!
Sokféle rendszer van a piacon, de mindig azt nézd, hogy mit és mennyiért ajánlanak neked ezek a rendszerek!
A mi ajánlatunkat az alábbiakban megtalálod, nézd végig ha érdekel, és hasonlítsd bátran össze a konkurenciával!

 

 1. ELIT KÉPZÉSI RENDSZER
Lehangoló számodra, hogy alsó hangon is több tízezer forintot kellene kifizetned ahhoz, hogy megtanulhasd az igazi internet marketing alapjait?

Itt a Pure Leverage-nél mi megtanítunk Neked mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy felépíthess egy nagyon kényelmes üzletet az otthoni munka területén. Akár 30 napon belül is igazi jövedelmet érhetsz el. Új távlatok nyílnak meg az üzleted számára, akár anélkül, hogy egyetlen hideg hívást meg kellene csinálnod

 • Bizonyított Vonzó-Marketing technikák arra, hogy a lehetséges ügyfeleid vagy jelöltjeid hívjanak fel Téged, ne pedig neked kelljen loholni utánuk.
 • Hogyan lendíts a csapatodon, hogy elérhess, egy akár egész életre szóló, kiszámítható és állandó passzív jövedelmet.
 • Tanuld meg annak lépéseit, hogyan szedj össze akár napi 18 fizetős feliratkozást az elsődleges üzletedbe, újra és újra, akár egyetlen telefonhívás nélkül.
 • Hogyan motiváld a csapatodat, és turbózd ezáltal a növekedés ütemét hónapról-hónapra, évről-évre.
 • Mit mondj a jelöltednek ahhoz, hogy a “jó típusú” emberek, akikre mindenki hajt, A Te csapatodat válasszák…

 

2. ELKAPÓ- FELIRATKOZÓ RENDSZER 
A legelső eszköz, amelyre szükséged lesz bármely online üzlet sikeres építéséhez, egy kiemelkedően magas minőségű jelölt irányító (elkapó oldal) rendszer. Ha nem vagy jó a web dizájnban, valamint ha utálod az ilyen technikai szöszmötölést, és úgy gondolod, hogy Te inkább az online pénzkeresetre összpontosítanál, mintsem a technikai kütyükre, akkor most nyugodtan fellélegezhetsz.

A Pure Leverage marketing specialistái Joel (17 évnyi) tapasztalatai alapján, és vezetésével összeraktak valamit, ami megkérdőjelezhetetlenül a legjobb konverziót hozza az online oldalakhoz. Ez a rendszer automatikusan rögzíti a nevet, email címet, és ha akarod a telefonszámát is az embereknek akiket érdekel a csatlakozás az online üzleti lehetőségedbe. Mihelyst regisztrál egy jelölt, a rendszer elindít egy előre megírt sorozatot, amelyet speciálisan arra terveztek, hogy az ügyfeled megkapja azt a tudást, ami ahhoz szükséges, hogy megkedveljenek, és bízzanak abban, amit ajánlasz. Amikor a bizalom felépült, a jelölted megvásárolja, amit kínálsz, vagy csatlakozik a csapatodhoz.

 • Teljes, kulcsrakész autoresponder és elfogó oldal rendszer célzottan a te elsődleges mlm vagy direkt értékesítési üzletedhez.
 • Egyszerű rendszer, nem kell hozzá technikai tudás.
 • Rengeteg professzionálisan tervezett oldal, amely konverziója nagyon magas, elérheti akár az 50%-ot!
 • Előre megírt komplett autoresponder sorozatok, melyek kialakítják a jelöltedben azt az érzést, hogy: kedvelem, bízok benne!
 • Kövesd nyomon a klikkelések számát, a konverziót, és a levelek megnyitási arányát egy egyszerű grafikus felületen.

 

3. PROFESSZIONÁLIS BLOG RENDSZER 
A második dolog, amire Joel gondolt, hogy 8 számjegyű jövedelmed lehessen, a Te egyedi, személyes és rendkívül professzionális szakértői blog- és weboldalad.

Az elmúlt években a blogírás sokkal több milliomost hozott létre, mint bármilyen más online tevékenység. A blogodon keresztül, meg tudjuk tanítani Neked, lépésről-lépésre hogyan válj vezetővé, valamint hogyan válj szakértővé a saját vezetőid szemében, akiket az elfogó oldalon keresztül csatlakoztatsz. Egyszerűen csak írj blogbejegyzéseket hetente háromszor, beszélj az ajánlatodról, aztán küldj emailt a listádra, és hívd meg azokat, akik feliratkoztak, hogy jöjjenek, és szóljanak hozzá az új témáidhoz. Ne aggódj azon, hogy készül el a blogod, vagy hogyan kel életre, ez a mi részvételünkkel meg fog valósulni! A Google és az összes alapvető kereső motor IMÁDJA blogot, és azt, ha a felhasználó új tartalmakat hoz létre a blogjában. A bloggolás önmagában is rengeteg forgalmat hoz létre, de miért állnánk meg egy tonnányi forgalomnál, ha mi meg tudjuk mutatni Neked, hogyan hozz létre még annál is több forgalmat!

 • A Te nagyon személyre szabott, és magas konverziót létrehozó blog- és weboldal rendszered, úgy lett tervezve, hogy kitermelje a vezetőidet, és hozza az embereket az elsődleges üzletedbe.
 • Tippek és Trükkök, hogyan legyél akár azonnal vezető a piacodon.
 • Generálj maximális konverziót és eladásokat a feliratkozók által!
 • Profi előre elkészített sablonok.
 • 100%-os haszon lehetőség.

 

4. TURBÓ FORGALOM GENERÁLÓ 
A saját marketing csapatunk, Joel-el megmutatja lépésről lépésre, hogyan- és hol szerezd meg a legjobb fogalmat az oldaladhoz. Joel 100 munkatársával dolgozik azon, hogy oldalaink az első 1000 között szerepelnek a Világon. (375 millió weboldal közül)

Csak nézd meg az Alexa rangsorolását néhány oldalunknak. Ha nem vagy biztos abban hogy mi az az Alexa: ez az amazon által üzemeltetett oldal, amely netes alapú forgalom és népszerűség alapján rangsorolja az oldalakat. Meg fogod látni, azt hogy a mi forgalmunk masszív és a felső .0001% ban vagyunk. Mi megmutatjuk neked hogy érd el ezt a saját üzleteddel! És a mi úgynevezett Rolodex rendszerünk nem a Facebook, nem a Google, bár megmutatjuk azt is, hogy ezek által hogy szerezz minőségi forgalmat. Amikor elindulsz, emlékezz a profit egyszerű képletére: szerezz masszív forgalmat, magas minőségű ajánlatért

 • Fedezd fel a legjobb oldalakat, amelyek arra várnak, hogy látogatókat küldjenek neked.
 • A legjobb mód, hogy a fogalmadat növeld: AZONNAL
 • Hogyan generálj alacsony költségű forgalmat
 • Virus Marketing segítségével robbanjon a forgalmad.
 • Hogyan érd el, hogy a lehető legtöbb látogatod legyen.

 

5. VIDEÓ EMAIL SZOLGÁLTATÁS 
Na, most amikor forgalmat irányítasz az elfogó oldalaidra, és professzionális blogodra, a vezetőid száma növekszik, az alsó vonalaid is épülnek, eljön az idő, amikor meg kell tartanod a csapatod motivációját a videó email szolgáltatásunkban rejlő erőt használva.

Egyszerűen csak válaszd ki a hátteret, vedd fel a videót, majd küldd ki a kiválasztott csoportnak az egered egyetlen kattintásával közvetlenül az email fiókjukba, vagy illeszd be a blogodba. Egy előre felvett videó elérhetősége a kommunikáció egyik legjobb formája. Egy profi videónál figyelembe lehet venni, hogy az alsó vonalaid és a vezetőid akkor nézik meg, amikor a nekik legmegfelelőbb az időpont. Te elküldöd vagy kirakod a videót mondjuk este, de az a vezetőd, aki mondjuk Szingapurban van, akkor nézi meg, amikor nálad hajnali 3 óra van. Ez az igazi ereje a mi technológiánknak: akkor is növelheted az üzletedet, és építheted a márkád, amikor éppen alszol. Egy kép szavak százait mondhatja el, egy videó viszont millióit. Emlékezz a profit egyenletére: Egyszerűen kezd el masszív forgalmat generálni egy magas minőségű ajánlattal…

 • Videó email alapú autoresponder.
 • Professzionális, egyedi gyártású háttér sablonok
 • Mélyítsd a kapcsolatot az új ügyfeleiddel
 • Maradj kapcsolatban, és építsd a baráti viszonyt.

 

6. VIDEÓ KONFERENCIA TEREM 
Mint mindannyian tudjuk, az élő bemutatók ideje a szállodákban leáldozott, így hát célszerű elkezdenünk használni a Pure Leverage eszköztárát.

Ahogy a Te csapatod is elkezd hatványozódva növekedni, rá fogsz ébredni, hogy a Pure Leverage videó konferencia terme az egyik legerősebb eszközöd az online arzenálodban. Ezzel a rengeteg funkcióval ellátott eszközzel azt tudod elérni, hogy élőben azonnal kommunikációt tudj kezdeni képpel és hanggal, hogy bemutatókat tarthass, és megoszthasd a képernyődet a közönségeddel, valamint fájlokat küldj át nekik. Csak egy számítógép, és internet kell hozzá, hogy a jelöltjeid csatlakozhassanak az előadásodhoz, nincs semmi más, ami ilyen kényelmessé tudná tenni az együttműködést a csapatoddal. Könnyen növekszik általa a csapatod, és a jelöltjeid motivációja.

 • Sugározz videót és filmeket, a résztvevőknek
 • Csinálj élő szavazásokat.
 • Vedd fel a prezentációt hanggal vagy akár képpel is.
 • Kompatibilis MINDEN operációs rendszerrel
 • Chat, videochat és hang chat a résztvevőkkel

Nézd meg mit kapsz havi $24.95-ért!

MOST a tied lehet ez a jövedelem termelő gépezet CSAK havi 24.95$-ért!

Csatlakozz és próbáld ki TE is!

csatlakozzhu