Jelenleg az emberiség 5%-a ismeri a holnap/MA fizetőeszközét.

2009-ben egy máig ismeretlen személy Satoshi Nakamoto létrehozta a világ első coinját, a Bitcoint, melyet napjainkban már több mint 100.000 üzlet fogad el mint fizetőeszközt.

Egyre több komoly vállalkozás jelenik meg a coin piacon mint elfogadó az egyik oldalon és befektető a másik oldalon. Az hogy ebbe az irányba megy a világ, így 2024-ben már NEM kérdés.

Amiről beszélek az NEM a holnap lehetősége, hanem a MA VALÓSÁGA!

Coin automata Budapesten

Egy kérdés van csak, hogy TE mikor fogsz a krypto világhoz csatlakozni? Előbb vagy utóbb MINDENKInek természetes lesz a használata… mert NEM lesz más!

Információt adok át Neked, ami nagyon sokat érhet már MA is SZámodra.

**********************************************

A CoinRobot nem a $ értéket hanem a darabszámot növeli. Ugyanis a piac ára hullámzik, ha dollárban leesik akkor a $ érték kevesebb, de amikor emelkedik akkor jobban fog emelkedni mert közben növekedett a darabszám (az EVAL menüben ezeket a coin növekményeket végig lehet nézni). Ebben EGYEDI ez a CoinRobot. Márpedig a piac folyamatosan emelkedik. HODL & Trade, azaz tartsd coinban a tőkéd de közben kereskedj – ezt valósítja meg a CoinRobot. Aki ara játszik ugyanis hogy a $ értéket akarja növelni folyamatos shortolással az előbb-utóbb elveszti a tőkéjét vagy beragad $-ban amikor a piac felmegy – a CoinRobotnál a darabszám növekmény 100%-os biztonsággal megy, nincs lehetősége a CoinRobotnak ugyanis úgy váltani hogy ne növekedjen. Ez olyan mint ha veszel Tesla részvényt 100$-on de az lemegy 90$-ra akkor nem szállsz ki, meg 110$-on sem, mert tudod hogy az érni fog még 200$-t is… Inkább arra játszol hogy miközben Tesla-ban van a tőkéd, annak darabszáma növekedjen mert akkor amikor 200$-at fog érni, akkor neked még több profitod lesz belőle…

Amennyiben Te is szeretnél egy ilyen Coin Robotot, akkor itt tudod elindítani a sajátodat: https://coinrobot.ai/?register

Ha még nincs Binance számlád, ezen a linken ha nyitsz: https://www.binance.me/en/activity/referral-entry/CPA?fromActivityPage=true&ref=CPA_00FGFV6RTT , akkor kapsz 100$-nyi USDT Vouchert! Érdemes!

Ha érdekel írj ide Telegramon: @miklosf

****************************************************************************

Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, én a saját választásomat osztottam meg. A krypto világ volatilisebb, ezért megfelelő körültekintést igényel mindenki részéről.

Bővebb infó igény esetén szívesen megosztom a tapasztalatomat:

Kapcsolat felvétel/Contact:

Forgács Miklós
Telefon: +3670/933-8145
E-mail: miklosf@gmail.com
Skype: forgacs.miklos

https://www.facebook.com/miklosf

https://youtube.com/@Sikermasolhato